About me

Mila van Beek

Mijn Ebook, die de Beste Beschermers van Reismatress wordt genoemd, is benoemd voor prestigieuze Beste Ebook van de Jaartoekenning door IHEA. Het boek werd benoemd in de Beste Ebook-categorie en ik ben super opgewekt om de toekenning te ontvangen en ik zal spoedig een boek over de populairste beschermers van de reismatras publiceren. Als u in zou willen zijn ken op wat de belangrijkste en populaire matrasbeschermers is, intekenen aan mijn e-nieuwsbrief. Ik zal u het recentste nieuws over alle beste matrasbeschermers en andere dingen verzenden. Ik zal u met nieuws en aanbiedingen bijgewerkt houden.

Hoe ik met deze lijst op de proppen kwam: Ik ben aan vele matrastoonzalen en matrasdeskundigen geweest. Er zijn zo vele matrasbeschermers geen die ik kan tellen. De lijst is een mengsel van hoogste verkopers en producten die ik vind.

Ik was geboren in Nederland en groeide in de Verenigde Staten, waar ik een zeer grote invloed in mijn matraszorg heb gehad. Het heeft heel wat hard werk voor me genomen om te krijgen waar ik vandaag en ben om ervoor te zorgen dat ik de beste en volledigste informatie over dit onderwerp verstrek.

Er zijn twee hoofdcategorieën die ik op deze blog behandel. De eerste categorie is dat van matrasbeschermers, wie door enkele belangrijke namen in de matrasindustrie wordt gemaakt. Deze categorie omvat niet alleen uw standaardhoofdkussenbeschermer, maar ook veel van de producten die wij als hoofdkussenbeschermers op een dagelijkse basis gebruiken. In deze categorie, concentreert mijn blog zich daar op de beste, populairste en populairste producten. De tweede categorie is matrasbescherming tegen de matrasmakers zelf.

Mijn vader altijd vertelde me, „het is gemakkelijker om een matrasbeschermer te kopen dan een matras“. Zo, maakte ik een matrasbeschermer. Deze beschermer wordt gemaakt van één stuk van karton en een rubberstrook. De strook kan in menig opzicht worden verdraaid en worden genaaid. Er zijn ook sommige gaten in het beschermende materiaal zodat u een buis of een buis-als voorwerp zoals een buissok, een oorstop of een condoom kunt gemakkelijk opnemen. Dat alles kan aan de beschermer worden vastgemaakt, die dan in een zak wordt gezet, en de beschermer is goed 2 jaar.

Het materiaal wordt gemaakt van een plastiek dat een hoogte - kwaliteit is geen die u kunt nergens anders worden. De grootte van de beschermer is 5cm x 5cm. Het materiaal heeft een kleine oppervlakte waaraan u het voorwerp kunt zetten, maar het is niet de grootste oppervlakte u uw voorwerp in kunt zetten.

Toen ik deze Blog in 2008 begon, had ik geen idee dat het zulk een belangrijke onderwerp zou zijn. Ik zou willen zeggen groot U aan alle prachtige mensen DANKT die ons deze blog in de loop van de jaren hebben gegeven! U kerels bent het beste! En ik wil mijn ventilators, mijn beste lezers, voor hun ononderbroken steun over de jaren en hun geduld danken. Het is werkelijk een eer om uw positieve commentaren te ontvangen en elke dag te steunen. Gelieve te merken op dat ik nog actief ben en op commentaren kan antwoorden evenals aan vragen en commentaren antwoorden. Ik hoop dat u niet ontmoedigd wegens het gebrek aan updates bent.

En dank u!

) Ik hoop u geniet van lezend mijn blogposten. Gelieve te voelen vrij om deze met uw vrienden, familie, en collega's te delen! Als u om het even welke vragen hebt, te aarzelen de commentaren, of de suggesties, gelieve niet om me te contacteren.

Carrière

Toen ik school beëindigde en een baan kreeg, had ik geen tijd om naar een nieuwe plaats voor mijn slaapzak (ik had zelfs niet) te zoeken, zodat kocht ik een matrasbeschermer, en ik wilde niet het huis zonder het verlaten. Maar het was werkelijk moeilijk om een kwaliteitsbeschermer te vinden zonder het moeten een betalen. Zo, vroeg ik een vriend die bij een matrasdetailhandelaar werkt proberen om goedkoopste en meest efficiënte mogelijk te maken, en zij deed het zonder uitgave. Wij begonnen een campagne, en zij kreeg aan een plaats om het product te testen.

Het beste deel van haar artikel is dat, omdat zij veel kende over niet hoe het werkt, zij dacht het moeilijk zou zijn te gebruiken. Ik denk het het enige artikel was waarin zij probeerde om te weten te komen hoe het systeem werkt, zodat zal ik enkel hier verklaren hier wat ik bekijk. Wanneer de beschermer niet wordt gebruikt, wordt het gehouden bij het bed.